Facilitair Medewerker

Omschrijving

Ben jij gestructureerd en nauwkeurig, maar ook een echte aanpakker? Wij zijn op zoek naar een Facilitair medewerker die verantwoordelijk is voor het verzorgen van onze lunch, ontbijt en overige facilitaire taken.


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de dagelijkse lunch en ontbijt volgens HACCP richtlijnen. Je bent hierbij bezig met de inkoop, bereiding en schoonmaakonderhoud van de keuken en kantine. We zoeken iemand die het leuk vindt om deze verantwoordelijkheid zelfstandig te dragen! 

Daarnaast ben je ook bezig met het zorgdragen voor een schone en veilige werkomgeving. Hierbij ben je bezig met het verzorgen van diverse facilitaire werkzaamheden zoals: prullenbakken legen, pantry onderhoud, kantoorvoorraad van vergaderzalen bijhouden, voorraadbeheer en het ondersteunen van de Facilitair Coördinator.

Een kijkje in het team: Facility

Alle medewerkers van beslist.nl worden ontzorgd door de afdeling Facility zodat ze zich kunnen focussen op hun werkzaamheden. Deze afdeling zorgt voor de invulling van alle facilitaire taken zoals: gratis ontbijt en lunch, bonenkoffie, werkplek inrichting, BHV, borrels, kantoorautomatisering, telefonie, schoonmaak, onderhoud, toegankelijkheid pand. Ook de receptie valt onder Facility. Wij werken met een klein team die veel verschillende activiteiten uitvoeren. Wij kennen iedereen binnen de organisatie, omdat we iedereen ook graag en met veel plezier ontzorgen.Wie zijn wij?

Beslist.nl is een high traffic online platform voor duizenden webshops die online producten willen verkopen. Als verlengstuk van de online marketing afdeling van de aangesloten webshops vergroot beslist.nl dagelijks de omzet, het marktaandeel en de klantenportfolio van haar klanten. Met een ambitieus team van circa 110 jonge en ervaren medewerkers werkt beslist.nl continue aan de verdere optimalisatie van beslist.nl. Alle beschikbare digital marketing kanalen worden ingezet om zoveel mogelijk shoppende consumenten te vinden, die wij matchen met het productaanbod van de bij beslist.nl aangesloten webshops. Als toonaangevend technologie bedrijf runnen wij een high traffic site met dagelijks circa 500.000 bezoekers. Elke dag werken onze mensen samen om de enorme hoeveelheden data te verwerken zodat de website altijd actueel is voor de consument.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring (op het gebied van soortgelijke werkzaamheden).
 • Beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent planmatig, gestructureerd, nauwkeurig en oog voor detail.
 • Je bent resultaatgericht, assertief en een doener!
 • Je bent integer en verantwoordelijk.
 • Kennis van hygiënische voorschriften; bij voorkeur een HACCP diploma (dit is een pre en kan eventueel intern behaald worden).

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog! 


Wat bieden wij?

Wij bieden goede voorwaarden om je in topvorm te krijgen en houden! Je wordt omringd door inspirerende jonge professionals in een dynamische werkomgeving. Wij bieden je alles wat je van een goede werkgever mag verwachten en meer. Je raakt gegarandeerd niet uitgepraat over beslist.nl en dan laten we onze borrels en legendarische uitjes zelfs nog buiten beschouwing.

 • Startdatum: per direct.
 • Invulling van de vacature Facilitair Medewerker is op basis van een 12-32 uur per week, in overleg.
 • Werktijden: 2 dagen van 09:00 uur tot 14:30 uur. Je werkdagen zijn maandag en dinsdag.
 • Voorwaardelijke winstdeling: 8,33% van het bruto jaarsalaris, welke maandelijks wordt uitgekeerd. 
 • Dagelijks een gratis luxe lunch, vers fruit en lekkere bonenkoffie.
 • Elke woensdag de mogelijkheid om mee te doen aan onze bootcamp!
 • Diverse borrels, een voetbaltafel en tafeltennistafel.
 • Jaarlijks personeelsfeest.