Junior Business Analist

Omschrijving

Ben jij iemand met passie voor analyse en vind je werken in een dynamisch team belangrijk? Met miljoenen bezoekers per week en een enorm aanbod van producten, voel jij je als Junior Business Analist bij onze afdeling Sales als een vis in het water! Lees snel meer over deze uitdagende vacature.

 

Wie zijn wij? 

Beslist.nl is een full-service marketing bureau voor duizenden webshops die online producten willen verkopen. Als verlengstuk van de online marketing afdeling van de aangesloten webshops vergroot beslist.nl dagelijks de omzet, het marktaandeel en de klantenportfolio van haar klanten. Met een ambitieus team van circa 110 jonge en ervaren medewerkers werkt beslist.nl continue aan de verdere optimalisatie van beslist.nl. Alle beschikbare digital marketing kanalen worden ingezet om zoveel mogelijk shoppende consumenten te vinden, die wij matchen met het productaanbod van de bij beslist.nl aangesloten webshops. Als toonaangevend technologie bedrijf runnen wij een high traffic site met dagelijks circa 500.000 bezoekers. Elke dag werken onze mensen samen om de enorme hoeveelheden data te verwerken zodat de website altijd actueel is voor de consument.


Hoe ziet het team eruit? 

Beslist.nl werkt als high traffic platform met de top e-commerce webshops uit Europa die actief zijn in Nederland! Elke dag weer zorgen wij voor miljoenen omzet van onze klanten en spelen daarmee een toonaangevende rol in de onlinebranche. Wij zitten aan tafel met de topmarketeers van Europa, want wij zijn een van de belangrijkste partijen. Beslist.nl wil zoveel mogelijk webshops aansluiten, met zoveel mogelijk producten die renderen voor zowel de webshop als beslist.nl zelf. Het Sales team is verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe webshops die een combinatie van onze businessmodellen kunnen afnemen. De webshop kan een keuze maken of combineren in een CPC, CPS of CPM-model. Webshops krijgen maatwerkadvies wat aansluit bij de behoeften zodat zij beslist.nl optimaal kunnen inzetten en maximaal resultaat kunnen behalen uit onze online marketingexpertise. De Sales afdeling is de spin in het web van het succes van ons en de klant! Met behulp van de afdeling Business Intelligence zorgen we ervoor dat de Sales organisatie met de juiste informatie het juiste verhaal onder de aandacht brengen bij de aangesloten webshops. We schakelen met veel kennis van zaken vanuit de afdelingen sales, marketing en product datamanagement. Zo zijn we al jaren succesvol en helpen we dagelijks duizenden webshops te groeien in omzet, klanten en naamsbekendheid.


Wat ga je doen? 

Je bent binnen de sales afdeling verantwoordelijk voor data-driven inzichten en ondersteunt hiermee het sales-team. Je houdt je bezig met het verzamelen, analyseren en overdragen van informatie aan accountmanagers en categoriemanagers, vervolgens combineer je deze inzichten en vertaalt dat door naar advies.

Op verzoek maak je sales- en klantrapportages op basis van de door business intelligence ter beschikking gestelde datasets. Naast het faciliteren van rapportages ben je bezig met het interpreteren van de data die je aanlevert. Daarmee heb je een adviserende rol richting je stakeholders en ben je in staat de data-behoefte vanuit de sales afdeling te vertalen naar heldere wensen om de rapportages te verbeteren.

Als analist ben je de schakel tussen de afdeling Business Intelligence, Digital Marketing en Sales en vertegenwoordig je de sales afdeling intern op het gebied van data. De rol valt onder aansturing van de Floormanager Sales.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • WO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een datadriven e-commerce organisatie.
 • Ervaring met Google Analytics en je weet waar je de informatie kunt zoeken.
 • Je bent analytisch en goed in verbanden leggen.
 • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht. proactief en zelfstandig.
 • Ervaring met Google Docs en Google Data Studio (pre).
 • Affiniteit met commercie.

Wat bieden wij?

Wij bieden goede voorwaarden om je in topvorm te krijgen en houden! Je wordt omringd door inspirerende jonge professionals in een dynamische werkomgeving. Jij geniet van alle snelheid en wij bieden je alles wat je van een goede werkgever mag verwachten! Je raakt gegarandeerd niet uitgepraat over beslist.nl en dan laten we onze borrels en legendarische uitjes zelfs nog buiten beschouwing.

 • Een uitdagende functie.
 • Een baan bij het leukste bedrijf met informele sfeer.
 • Invulling van de vacature Junior Business Analist is op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een salaris van circa €3300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Voorwaardelijke winstdeling: 8,33% van het bruto jaarsalaris, welke maandelijks wordt uitgekeerd.
 • Flexibele werktijden: mogelijkheid om te starten tussen 07:30 – 10:00 uur.
 • De mogelijkheid om trainingen of cursussen te volgen met ons opleidingsbudget.
 • Dagelijks een gratis luxe lunch, vers fruit en lekkere bonenkoffie.
 • Elke woensdag de mogelijkheid om mee te doen aan onze bootcamp!
 • Diverse borrels, een voetbaltafel en tafeltennistafel.
 • Jaarlijks personeelsfeest.